ΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΤΩΝ 100.000 ΔΟΛΑΡΙΩΝ - ΜΕ ΠΟΛΥΕΛΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΡΣΕΛΑΝΕΣ

Η Neiman Marcus διαθέτει προς πώληση από τον πύργο Petit Trianon που βρίσκεται στις Βερσαλίες και δημιούργησε το Heritage Hen Mini Farm, ένα κοτέτσι που στοιχίζει ούτε λίγο ούτε πολύ 100.000 δολάρια (88.000 ευρώ)...
Ο λόγος δεν είναι άλλος από τα πολυτελή δωμάτια στα οποία οι κότες θα μπορούν να φωλιάζουν, ο εντυπωσιακός πολυέλαιος που κυριαρχεί στο κέντρο του κοτετσιού και μία υπερπλήρης βιβλιοθήκη με βιβλία για το μεγάλωμα των κοτόπουλων και την κηπουρική.

«Υπάρχει μία αυξανόμενη τάση για τις αυλές με κοτόπουλα και φυσικά δεν χρειάζεται να έχεις ούτε φάρμα στην αυλή σου ούτε να γνωρίζεις πως να είναι να έχεις μία για να εκτιμήσεις αυτό το δώρο», λέει η Svetlana Simon που μαζί με τον σύζυγό της εμπνεύστηκε και δημιούργησε το χλιδάτο κοτέτσι.

Στην τιμή περιλαμβάνονται και 3 έως 10 κοτόπουλα που επιλέγονται με βάση την περιοχή που ζει ο αγοραστής, ενώ οι εμπνευστές τη ιδέας προσφέρουν μία συμβουλευτική συνάντηση, αλλά και δύο ακόμα ραντεβού προκειμένου να ελέγξουν και να βοηθήσουν στη σωστή ανάπτυξη των κοτόπουλων.