ΤΟ... ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΣΤΑ 20ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΟΣΕ!

Αγαπητό Fimotro,
Ο αξιότιμος Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρ. Σπίρτζης, με τις φωτογραφίες με τις κούτες των εισιτηρίων και αγωνιστής κατά της διασπάθισης δημοσίου χρήματος, αν οργάνωνε...
μια προεκλογική συγκέντρωση στην εκλογική του Περιφέρεια την Β' Αθηνών, πόσα άτομα θα ανταποκρίνονταν στο κάλεσμά του;
Αν παρατηρήσουμε τις πρόσφατες προσπάθειες των συναδέλφων του υπουργών ή στελεχών μάλλον η προσπάθεια του θα κατέληγε σε πλήρη αποτυχία.
Η λύση όμως για τον αξιότιμο Υπουργό βρέθηκε!!!!! Ο κουμπάρος του που εκτελεί χρέη Διευθύνοντα Συμβούλου στην ΕΡΓΟΣΕ ΑΕ με  πρόσχημα τα 20 χρόνια λειτουργίας της εταιρίας οργάνωσε γιορτή-πάρτι, όχι στην περιοχή που εδρεύει η εν λόγω  εταιρία αλλά στην Πετρούπολη ( όπου διαμένει και δραστηριοποιείται πολιτικά) και φυσικά ανήκει στην Β' Αθηνών, συγκεντρώνοντας του υπαλλήλους και τους συγγενείς τους με έξοδα της εταιρίας, σε περίοδο κρίσης, με το ΕΣΠΑ σταματημένο και το ΕΚΑΣ καταργημένο.
Έτσι, ο αξιότιμος υπουργός βρήκε ευκαιρία κατά τα  μεσάνυχτα για μια προσωπική επαφή με όλους τους συγκεντρωμένους ανεξαιρέτως. Όπως λέει και η λαική παροιμία: " Με ένα σμπάρο 2 τριγώνια....."
Άλλα ήθη, παλαιού ΠΑΣΟΚ,νυν αριστεράς, αλλά αύριο τι;
Π.Μ.