Ο 21ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Χ.Α.!

ΑΠΕΦΥΓΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΣΤΗ ΓΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ  ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΛ...ΚΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ
Μεταξύ των συλληφθέντων για τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι, βρίσκεται ο γιος του Πάνου Σκουρλέτη. Ο 21χρονος γιος του υπουργού Περιβάλλοντος...
βρισκόταν μαζί με ακόμη 50 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, στις 18 Ιουνίου, στην οδό Γράμμου στο Μαρούσι, αντιδρώντας σε διανομή φυλλαδίων που πραγματοποιούσαν μέλη της Χρυσής Αυγής.
Στη συνέχεια, έγραψαν συνθήματα σε τοίχους και πέταξαν φέιγ βολάν. Εκείνη τη στιγμή μία μικρή ομάδα μελών της Χρυσής Αυγής έκαναν την εμφάνισή τους στο σημείο, πηγαίνοντας προς τα γραφεία, με αποτέλεσμα, μόλις τους είδαν οι αντιεξουσιαστές να ορμήσουν κατά πάνω τους.
Διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στο σημείο έσπευσε και τοποθετήθηκε ανάμεσά τους, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή με τους αστυνομικούς. Οι άντρες των ΜΑΤ προχώρησαν σε χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης και οι αντιεξουσιαστές διέφυγαν στα γύρω στενά.
Από τα επεισόδια προκλήθηκε ένας τραυματισμός διαδηλωτή και η Αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή και στη συνέχεια σύλληψη τεσσάρων νεαρών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός φοιτητής δεν είπε ούτε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, ούτε στους άνδρες της Ασφάλειας ότι είναι γιος του υπουργού, ωστόσο τα στοιχεία πατρός-μητρός που έδωσε συνέπιπταν με αυτά του υπουργού και της συζύγου του, η οποία, μάλιστα, έχει ένα ιδιαίτερα σπάνιο όνομα.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, όσο βρισκόταν στη ΓΑΔΑ δεν τον επισκέφθηκε ο Πάνος Σκουρλέτης παρά μόνο η μητέρα του, η οποία του πήγε μια μπλούζα.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξη κοινής ειρήνης και απείθεια.