ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΛΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΠΑΝΕΣ

Χρησιμοποιώντας όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου, οι σχεδιαστές μετέτρεψαν την εξωτερική αυλή του σχολείου σε έναν υπέροχο, φιλόξενο και παιχνιδιάρικο χώρο, που κανένας μαθητής και καμία μαθήτρια δεν θα θέλει να αποφύγει κάνοντας κοπάνα...
Η πρότερη κατασκευή του χώρου ήταν πια ξεπερασμένη και δημιουργούσε πολλά «τυφλά σημεία», τα οποία δεν μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν, λόγω και του επικλινούς εδάφους.

Η ομάδα των αρχιτεκτόνων που συνεργάστηκαν για να φέρουν εις πέρας το πρότζεκτ, κατάφεραν και έδωσαν λύσεις σε αυτά τα προβλήματα με έναν βιώσιμο και καλαίσθητο τρόπο.

Έτσι δημιούργησαν ένα κεντρικό σημείο αναφοράς, αναβαθμίζοντας την εσωτερική αυλή, που αποκομμένη πια από τους γύρω δρόμους, δίνει έναν χώρο ασφαλούς παιχνιδιού στους μαθητές.

Επιπλέον, οι αρχιτέκτονες παρέδωσαν ένα νέο νηπιαγωγείο και έναν εσωτερικό χώρο για άθληση, στο ίδιο πνεύμα και των εξωτερικών χώρων του δημοτικού σχολείου.