"ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ" ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ... ΚΟΥΒΕΝΤΑ!
Για ανύπαρκτη παρουσία της αστυνομίας στους δρόμους της Αθήνας με αποτέλεσμα την αύξηση της εγκληματικότητας και της διακίνησης ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, έκανε λόγο ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, σε...
συνέντευξή του στο Βήμα FM.
«Άλλοτε η παρουσία της Αστυνομίας είναι υπερβολική και άλλοτε είναι ανύπαρκτη. Δεν υπάρχει μια συγκεκριμένη στρατηγική, και αυτό το λέω ανεξαρτήτως από υπουργούς, γιατί το θέμα δεν προέκυψε σήμερα», σημείωσε ο κ. Καμίνης.
Ο ίδιος ανέφερε ότι διακίνηση ναρκωτικών έφτασε να γίνεται και στην πλατεία Κάνιγγος, προσθέτοντας πως «δεν επιτρέπεται να γίνεται εμπόριο ναρκωτικών μέρα-μεσημέρι, όλοι να ξέρουν τι γίνεται εκεί πέρα, οι καταστηματάρχες να τους ξέρουν έναν, έναν με τα μικρά τους ονόματα τους εμπόρους, και η Αστυνομία να τους αφήνει ανενόχλητους. Το ίδιο και στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων και σε άλλες περιοχές. Αυτή η ιστορία πρέπει να σταματήσει κάποτε».
Για την κατάσταση στα Εξάρχεια, ο δήμαρχος τόνισε ότι «μία εμβληματική περιοχή της Αθήνας παραδίδεται στο έγκλημα. Δεν μπορούμε να ξεχωρίζουμε πια μεταξύ πολιτικού και κοινού εγκλήματος. Τι νόημα έχει, αν η ζωή των ανθρώπων εκεί, έχει γίνει μαρτύριο;».
Σ.Σ. Fimotro : πράγματι είναι ανύπαρκτη η παρουσία της ΕΛΑΣ στους δρόμους της Αθήνας. Ανύπαρκτος όμως είναι και ο ίδιος ο Δήμαρχος και συνοκ,ικά η Δημοτική αρχή...