ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...

Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την οικονομική κατάσταση της εταιρείας Μαρινόπουλος ΑΕ. «Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με την επιβολή κεφαλαιακών περιορισμών...
(capital controls), με την υπερφορολόγηση και την παντελή έλλειψη εμπιστοσύνης, έχει επιβαρύνει δραματικά το οικονομικό περιβάλλον στη χώρα. Τα λουκέτα στις εταιρείες αυξάνονται καθημερινά» σημειώνει η ΝΔ και προσθέτει:

Πολύ σοβαρή είναι και η υπόθεση του Ομίλου Μαρινόπουλου που αφορά δεκάδες χιλιάδες εργαζομένους και εκατοντάδες συνεργαζόμενες εταιρείες. Σήμερα, εγκρίθηκε από το αρμόδιο δικαστήριο η αίτηση υπαγωγής της εταιρείας στο καθεστώς προσωρινής προστασίας, δίνοντας ανάσα χρόνου στην επιχείρηση.

Και αυτό παρά την αντίθετη θέση του Ελληνικού Δημοσίου που ευτυχώς δεν επηρέασε αρνητικά την κρίση του δικαστηρίου, δίνοντας την ευκαιρία στην εταιρεία να διασωθεί.

Η ακολουθούμενη οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης καταστρέφει την επιχειρηματικότητα, έχει αρνητικές επιπτώσεις σε κάθε εργαζόμενο, στρεβλώνει τη λειτουργία της αγοράς και οδηγεί σε αδιέξοδο τις υγιείς επιχειρήσεις.