ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΞΑΓΓΕΛΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. Νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε...
το κεντρικό σταθμό των ΗΛΠΑΠ στην πλατεία Αττικής, όπου και ενημερώθηκε από τους εργαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και για το γεγονός ότι έχουν καταστραφεί το τελευταίο διάστημα 5 οχήματα από εμπρηστικές επιθέσεις.

Στην Γ΄ Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος της Ν.Δ. επισκέφθηκε κλούβα των ΜΑΤ, όπου συνομίλησε με τους αστυνομικούς για 20΄ λεπτά.

Οι ένστολοι του εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους για τις συνθήκες εργασίας τους, αλλά και για το γεγονός ότι πάρα πολλοί συνάδελφοί τους, έχουν ζητήσει να μεταταχθούν σε άλλες υπηρεσίες.

«Είναι αδιανόητο ολόκληρες γειτονιές της Αθήνας να βρίσκονται σε ένα ιδιότυπο καθεστώς αποκλεισμού, με πολίτες οι οποίοι αισθάνονται καθημερινά ότι κινδυνεύει η σωματική τους ασφάλεια, καθώς και οι περιουσίες τους. Δυστυχώς, η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας βαίνει επιδεινούμενη. Οι πολίτες είναι όμηροι ομάδων των “γνωστών-αγνώστων”, οι οποίοι -  λόγω της έλλειψης πολιτικής βούλησης - εξακολουθούν να “αλωνίζουν” στο κέντρο της Αθήνας»,  δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης.

«Για τη Νέα Δημοκρατία, τα ζητήματα νόμου και τάξης είναι στην πρώτη προτεραιότητα. Δεν υπάρχει ελευθερία, εάν δεν υπάρχει ασφάλεια των πολιτών. Τα δε Σώματα Ασφαλείας, τα οποία είναι επιφορτισμένα με την επιβολή του νόμου και της τάξης, βρίσκονται, δυστυχώς, σήμερα, σε μια τραγική κατάσταση. Με πεπαλαιωμένο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και με χαμηλό το ηθικό, διότι δεν απολαμβάνουν ούτε καν της πολιτικής στήριξης για το εξαιρετικά δύσκολο έργο το οποίο επιτελούν.