ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΒΕΑ - ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Πρωτόκολλο συνεργασίας για την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας υπέγραψαν ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος και ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, σε ειδική...
εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Ερυθραία.

Στην ομιλία του ο κ. Μίχαλος ανέφερε ότι σε μια εποχή όπου η ανεργία των νέων κυμαίνεται σταθερά πάνω από το 50%, η ελληνική οικονομία έχει ανάγκη από νέες ιδέες, νέα επιχειρηματικά μοντέλα, νέα, καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, προκειμένου να βρει ξανά το δρόμο της ανάπτυξης.

Τόνισε ακόμη ότι το ΕΒEΑ εργάζεται για την προώθηση της νεοφυούς και νεανικής επιχειρηματικότητας, τόσο μέσω αυτόνομων πρωτοβουλιών, όσο και σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αναφερόμενος στο παράδειγμα της Θερμοκοιτίδας Υποστήριξης Νεοφυών Επιχειρήσεων, που λειτούργησε με φορέα υλοποίησης το ΕΒΕΑ, στο πλαίσιο του προγράμματος «Έργο Αθήνα».

Τόνισε τέλος, ότι η συνεργασία της Επιμελητηριακής Κοινότητας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μπορεί να συμβάλει ενεργά στην ανάδειξη και στην αξιοποίηση των δημιουργικών δυνάμεων της χώρας, αλλά και στην ανάδειξη ενός νέου, υγιούς μοντέλου ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία.