Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ Ο ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ!

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ, ΗΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ
«Ο Καλογρίτσας που εμπλέκεται με τις κατασκευές δεν θα πρέπει να είναι στα μέσα ενημέρωσης. Γενικότερα οι κατασκευαστές δεν θα πρέπει να έχουν ΜΜΕ», δήλωσε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, ο Πάνος Καμμένος...
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, τόνισε επίσης πως με τον Χρήστο Καλογρίτσα, έχει «διακόψει τις προσωπικές του σχέσεις εδώ και πάρα πολύ καιρό».
Υπενθυμίζεται πως ο Χρήστος Καλογρίτσας είναι ένας εκ των 11 που έχουν καταθέσει φάκελο για τη διεκδίκηση τηλεοπτικής άδειας πανελλαδικής εμβέλειας.
Ο 70χρονος επιχειρηματίας υπήρξε βασικός μέτοχος της εφημερίδας “Πρώτη” που  εκδόθηκε τον Απρίλιο του 1986 και έκλεισε το 90'. Η εφημερίδα έκλεισε βασικά, εξ αιτίας του χωρισμού του ΚΚΕ και της διαμάχης με τον νεοϋδρυθέντα ΣΥΝ. Στέλεχος του ΚΚΕ που είχε την απόλυτη εμπιστοσύνη του Χαρίλαου Φλωράκη και παράλληλα διατηρούσε στενές σχέσεις με το “σύστημα Ανδρουλάκη”.
Σ.Σ. Fimotro : είναι η πρώτη παρέμβαση κυβερνητικού στελέχους και μάλιστα κορυφαίου υπουργού για πρόσωπο που εμπλέκεται στον διαγωνισμό. Αυτό ίσως φέρει ντόμινο παρεμβάσεων υπέρ του ενός ή του άλλου, απο εδώ και πέρα...