ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Αρκετοί πολιτικοί και παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης και της οικονομικής ζωής δίνουν το παρόν στην εκδήλωση για τις κυβερνητικές προτάσεις αναφορικά με τη Συνταγματική Αναθεώρηση, με κεντρικό ομιλητή τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα...
Έτσι, στον χώρο που διαμορφώθηκε ειδικά για την εκδήλωση έξω από το εντευκτήριο του Κοινουλίου, βρίσκονται , η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο πρόεδρος του ΣΕΒ Γιάννης Φέσσας,  υπουργοί της κυβέρνησης, αρκετοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, καθώς επίσης και ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.
«Νέο Σύνταγμα»«Νέα Μεταπολίτευση»«Νέα Ελλάδα», είναι τα τρία συνθήματα που αναγράφονται πίσω από το βήμα από το οποίο θα μιλήσει ο πρωθυπουργός.
Ο τρόπος που έχουν τοποθετηθεί τα καθίσματα για τους προσκεκλημένους της εκδήλωσης παραπέμπει σε διάταξη αντίστοιχη με ενός βουλευτηρίου. Παρά την προγραμματισμένη εκδήλωση, τα μέτρα αστυνόμευσης είναι τα συνήθη και η παρουσία της φρουράς είναι διακριτική.