Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ... ΚΟΡΔΕΛΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε.!

Τον τελευταίο καιρό η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κόβει συνέχεια κορδέλες σε έργα που δημοπρατήθηκαν και εκτελέστηκαν από προηγούμενες κυβερνήσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα εγκαίνια...
της Κάτω Διάβασης στη θέση "Σαράγια" του Δ. Τρικκαίων, που η ολοκλήρωσή της συνέπεσε σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, και στην φιέστα που οργάνωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε,παρουσία των ΜΑΤ λόγω φόβου επεισοδίων,παρευρέθηκε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Γεροβασίλη Όλγα, η Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μ. Χρυσοβελώνη και  κουστωδία κυβερνητικών στελεχών.
Υπάρχει μάλιστα και το αντίστοιχο Δελτίο Τύπου της εν λόγω εταιρίας που το επιβεβαιώνει. Επομένως, αφού το δίδυμο της κορδέλας που διοικεί την ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε δεν πρόκειται μέχρι το τέλος του χρόνου να δημοπρατήσει κανένα έργο, μιας που όπως ακούγεται τα έργα του Σιδηροδρομικού Άξονα της Πελλοποννήσου κόπηκαν από το Ελεκτικό Συνέδριο, λόγω της ανικανότητας τους (και η επαδημοπράτηση του με λιγότερη έκπτωση εγκυμονεί ποινικές ευθύνες), με συνέπεια να χαθούν εκαταμμύρια ευρώ για ακόμη μια φορά από κονδύλια της Ευρωπαικής Ένωσης, η μάχη για την φωτογραφία της κορδέλας καλά κρατεί.
Ευχαριστώ πολύ...
Δ.Α.