ΣΩΡΙΑΣΤΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΕΝΩ ΧΟΡΕΥΕ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ!

ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΜΗΝΕΥΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ  ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ
Τραγικό τέλος για τον τραγουδιστή δημοτικών τραγουδιών Χρήστο Σταύρου. Κατέρρευσε τη στιγμή που χόρευε στον γάμο του γιου του. Ηταν μόλις 66 ετών. Ο Χρήστος Σταύρου, ο τραγουδιστής...
ηπειρώτικων τραγουδιών, έφυγε από τη ζωή, στον γάμο του γιου του. Όπως μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα, ο άτυχος τραγουδιστής, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία την ώρα που χόρευε στην γαμήλια δεξίωση και κατέρρευσε μπροστά στους νεόνυμφους και στους καλεσμένους. Ήταν μόλις 66 ετών και μια από τις σημαντικότερες φωνές του δημοτικού μας τραγουδιού.

Απαρηγόρητοι οι χωριανοί του στο Άνω Ζάλογγο Ιωαννίνων, οι συγγενείς και οι φίλοι του, δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως έφυγε σε μια ημέρα γιορτής για τον ίδιο και την οικογένειά του. - See more at: http://www.ekriti.gr/gossip-lifestyle/o-tragoydistis-hristos-stayroy-xepsyhise-tin-ora-poy-horeye-sto-gamo-toy-gioy-toy#sthash.IcGWvgW5.dpuf Απαρηγόρητοι οι συγχωριανοί του στο Άνω Ζάλογγο Ιωαννίνων, οι συγγενείς και οι φίλοι του που δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο Χρήστος Σταύρου, έφυγε τόσο αναπάντεχα από τη ζωή.