ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ (ΦΩΤΟ)

Τριτοκοσμικές εικόνες στο Νοσοκομείο του Κιλκίς κατέγραψε ο φακός. Σύμφωνα με τον αναπληρωτή γενικό γραμματέα των εργαζομένων του Νοσοκομείου Αχιλλέα Καλεκμερίδη οι συνθήκες υγιεινής στα πλυντήρια...
του νοσοκομείου είναι ανύπαρκτες καθώς η σύμβαση με την εταιρεία απεντόμωσης έχει λήξει από τον περασμένο Νοέμβριο και δεν έχει ακόμα ανανεωθεί.
Η νέα διοίκηση του νοσοκομείου - ανέλαβε πριν από δύο μήνες - περιμένει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και να εγκριθούν τα κονδύλια ώστε κάποια εταιρεία απεντόμωσης να προχωρήσει σε απολύμανση των χώρων του νοσοκομείου.
Ο κ. Καλεμκερίδης τόνισε ότι το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς είναι υποχρηματοδοτούμενο (ο προϋπολογισμός για το 2016 μειώθηκε κατά 1 εκατ. ευρώ) και είναι υποστελεχωμένο, την ώρα που καλείται να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε χιλιάδες πρόσφυγες που φιλοξενούνται στον νομό.
Αξίζει να σημειωθεί ό,τι την κατάσταση που επικρατεί στα αποδυτήρια των εργαζομένων την είδε με τα ίδια του τα μάτια ο υφυπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός ο οποίος είχε επισκεφτεί το νοσοκομείο στις 23 Μαρτίου.