ΑΠΕΒΙΩΣΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΣΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Έπειτα από οκτώ ημέρες μάχης για να κρατηθεί στη ζωή, η 34χρονη δημοτική αστυνομικός, Ματίνα Νικολάου, έφυγε από τη ζωή αργά χθες το μεσημέρι, στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλευόταν, σκορπίζοντας τη...
θλίψη στους συναδέλφους της στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης.
H άτυχη Ματίνα τραυματίστηκε σοβαρά, την περασμένη Τετάρτη, ενώ βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας, συνοδεύοντας παιδιά του δήμου στην καλοκαιρινή απασχόληση. Την παρέσυρε διερχόμενο αυτοκίνητο, πάνω στο πεζοδρόμιο, το οποίο έτρεχε με εγκληματική ταχύτητα.
Η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα γίνει το Σάββατο 30 Ιουλίου, στις 11:30 το πρωί, στην Εκκλησία Μεταμόρφωση Σωτήρος Σουρμένων.
Το μήνυμα του δημάρχου, Γιάννη Κωνσταντάτου, για την απώλεια της Ματίνας
«Καλό ταξίδι Ματίνα μας!
Έχασε την άνιση μάχη η 34χρονη Δημοτικός μας Αστυνόμος Ματίνα Νικολάου. Η Ματίνα τραυματίστηκε σοβαρά ενώ βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας και συνόδευε τα παιδιά μας στην καλοκαιρινή απασχόληση. Την παρέσυρε διερχόμενο αυτοκίνητο πάνω στο πεζοδρόμιο με εγκληματική ταχύτητα. Είναι ώρα θλίψης για όλους μας αλλά οφείλω να τονίσω ότι χάθηκε άδικα ένας νέος άνθρωπος την ώρα που ως εργαζόμενος του Δήμου συνόδευε τα παιδιά μας. Το γεγονός αυτό δείχνει πως οι εργαζόμενοι μας δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους για όλους εμάς με αυταπάρνηση.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα της γης της πόλης μας που θα την σκεπάσει δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Καλό ταξίδι Ματίνα μας.»