ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΔ

ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 21.000 ΑΤΟΜΩΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ
Μέτρια συμμετοχή έχει η διαβούλευση για την κατάρτιση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας. Όπως αποκάλυψε σήμερα ο αντιπρόεδρος του κινήματος Κωστής Χατζηδάκης, στους...
21.000 ανέρχονται οι πολίτες που έχουν συμμετάσχει μέχρι στιγμής στη διαβούλευση για την κατάρτισή του, νούμερο μάλλον απογοητευτικό για ένα κόμμα που θέλει να λέει ότι έρχεται στην εξουσία.
Μάλιστα, ο ίδιος κάλεσε σε συμμετοχή και άλλους πολίτες. Παράλληλα, υπενθύμισε πως η διαβούλευση για το κυβερνητικό πρόγραμμα ολοκληρώνεται στο τέλος Ιουλίου.
Το κείμενο της επιστολής είναι το ακόλουθο:
Aγαπητοί φίλοι της Νέας Δημοκρατίας,
Στις 16 Ιουνίου 2016 μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ανακοινώσαμε την έναρξη διαβούλευσης για την κατάρτιση του Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας σε 3 επίπεδα. Με τους κοινωνικούς φορείς, με τις κομματικές οργανώσεις, αλλά και με κάθε πολίτη ξεχωριστά μέσω της ηλεκτρονικής διαβούλευσης. Συνεχίζουμε την παράλληλη προσπάθειά μας μέχρι τα τέλη Ιουλίου.
Οι πολίτες έχουν ήδη ανταποκριθεί πολύ θετικά στην ηλεκτρονική διαβούλευση. 21.000 συμπολίτες μας έχουν ήδη καταγράψει τις απόψεις τους πάνω σε πραγματικά διλήμματα πολιτικής.
Σας καλώ να συμμετάσχετε, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, στη διαβούλευση για το πρόγραμμα που έχει στόχο να αναδείξει το δικό μας ελληνικό, αξιόπιστο σχέδιο που θα δώσει ευκαιρίες και προοπτικές στους πολλούς. Βοηθήστε μας να χτίσουμε την ελπίδα της αλήθειας.
Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιό μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://diavoulefsi.nd.gr  μέχρι 29 Ιουλίου.
Κωστής Χατζηδάκης
Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας