ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε επίκαιρη ερώτηση του Ανδρέα Λοβέρδου, σχετικά με την επιστολή του αρμόδιου επιτρόπου για το νόμο που θα γίνει η αδειοδότηση των ΜΜΕ απάντησε ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Παππάς...

Ο υπουργός Επικρατείας, σύμφωνα με τις δηλώσεις του «έκλεισε» τα σενάρια για αλλαγές στο νόμο για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών, πανελλαδικής εμβέλειας, λέγοντας:
«Έχουμε 11 ενδιαφερόμενους που διεκδικούν τέσσερις άδειες και αυτό μας ικανοποιεί ιδιαιτέρως. Η επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού έχει παραλάβει τους φακέλους, έχει ξεκινήσει ο έλεγχος και σε συνεργασία με την εταιρεία ορκωτών λογιστών, θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 14 Ιουλίου, όπου και θα ανακοινωθεί η λίστα των υποψηφίων οι οποίοι έχουν περάσει το στάδιο της προεπιλογής  και θα πάνε στη δημοπρασία».
«Εάν από εμάς περιμένετε να αλλάξουμε πολιτική και να πούμε “μας συγχωρείται κάναμε λάθος”, δεν θα το κάνουμε κ. Λοβέρδο. Διότι ήμασταν η μοναδική χώρα στην Ευρώπη, η οποία δεν είχε αδειοδοτημένους τηλεοπτικούς σταθμούς», υπογράμμισε ο κ. Παππάς.