ΕΠΑΙΞΑΝ ΩΣ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΚΟΡΟΜΗΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΗ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ!!!

Η κόντρα της Ρούλας Κορομηλά με το Κανάλι Εψιλον έχει πολλά στάδια ακόμα! Πριν λίγες ημέρες ο Μένιος Φουρθιώτης είχε προαναγγείλει μέσω της εκπομπής του Σαββάτου πως θα παρουσιάσει μία νέα συνέντευξη της Ρούλας Κορομηλά στο Εψιλον...
Μία συνέντευξη που θα έλυνε όλες τις απορίες των τηλεθεατών για τα όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα. Να σημειωθεί πως η παρουσιάστρια πρόσφατα αποχώρησε ξαφνικά από το κανάλι λίγο πριν την εορταστική εκπομπή στο νησί της Σύρου.
Τελικά, η συνέντευξη ήταν μαγνητοσκοπημένη και είχε γυριστεί όταν οι σχέσεις της με το κανάλι του Περιστερίου ήταν καλές και λίγο πριν ξεκινήσει το «Bravo Ρούλα»!
Έξαλλη η Κορομηλά και ενώ παιζόταν σε επανάληψη το Bravo Ρούλα, λίγο πριν προβληθεί η συνέντευξη, η Κορομηλά έδωσε τη δική της απάντηση μέσω του δικηγόρου της.
«Μέσω του δικηγόρου μου, κυρίου Νίκου Αγαπηνού, διευκρινίζω για την ενημέρωση του τηλεοπτικού κοινού ότι η συνέντευξη στην οποία αναφέρονται τα τρέιλερ του τηλεοπτικού σταθμού Ε ΤV, έχει δοθεί σε προγενέστερο χρόνο κατά τη διάρκεια συνεργασίας μου με το σταθμό και κακώς επιχειρείται να δοθεί η παραπλανητική εντύπωση ότι έχει δοθεί στο παρόν χρονικό σημείο.
Ρούλα Κορομηλά».