Η "ΑΓΟΡΑ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Με τίτλο «Πουλήστε τώρα τα κόκκινα δάνεια» κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά», που φέρνει στο φως τις ασφυκτικές πιέσεις τις οποίες ασκούν τα ξένα funds στις...
ελληνικές τράπεζες. Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι επιδιώκουν να αποκομίσουν υπερκέρδη αγοράζοντας τα «κόκκινα δάνεια» στο 10%-30% της αξίας τους. Σύμμαχοι τους είναι οι δανειστές και ο SSM, ο οποίος θέτει τους στόχους για τη μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων.
Επίσης η «Αγορά»:
·       δημοσιεύει αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τον εκβιασμό του Ερντογάν προς την Αθήνα, προκειμένου να εκδοθούν στην Αγκυρα οι 8 στρατιωτικοί. Ο Τούρκος Πρόεδρος απειλεί οτι θα ανοίξει την κάνουλα των προσφυγικών ροών.
·       παρουσιάζει  τα αντίμετρα που σχεδιάζει η κυβέρνηση για την αναπλήρωση των απωλειών στο ΕΚΑΣ. Κάρτα σίτισης , μηδενική συμμετοχή στα φάρμακα και μείωση των κρατήσεων υπέρ ΕΟΠΠΥ είναι τα 3 «παυσίπονα» που θα ανακοινωθούν την ερχόμενη εβδομάδα.
·       αποκαλύπτει την πρόθεση του πρωθυπουργού να ανακοινώσει την συνταγματική κατοχύρωση των συλλογικών συμβάσεων , μέσω των προτάσεων του για την Συνταγματική Αναθεώρηση.
     Η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνου Σκουρλέτη,ο οποίος  δηλώνει: «Το υπερταμείο δεν θα πουλά δημόσια περιουσία» και του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος υπογραμμίζει: «Η Βουλή δεν είναι ιδιοκτησία του ΣΥΡΙΖΑ».