ΟΡΙΣΤΙΚΟ "ΟΧΙ" ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΕΙΠΕ Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

Την κατάθεση πρότασης νόμου για την αλλαγή του εκλογικού νόμου με βάση τα πέντε σημεία που ήδη έχει παρουσιάσει προανήγγειλε η Φώφη Γεννηματά μιλώντας στην εκπομπή «Ακραίως», στον ΣΚΑΪ, με τον Τάκη Χατζή...
«Εμείς δεν ψηφίζουμε αποσπασματικά σημεία» τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε: «Θέλουμε ένα νόμο γύρω από τα πέντε σημεία». « Ο Τσίπρας είναι προφανές ότι δεν μπορεί να βρει ευρεία συναίνεση και καθιστά και ρυθμιστή τη Χρυσή Αυγή» είπε σε άλλο σημείο και διερωτήθηκε .«Γιατί βιάζεται; Σκοπεύει να αποδράσει το φθινόπωρο;»
«Καταθέτουμε αντιπρόταση και πιστεύουμε ότι μπορεί να εξασφαλιστεί η συνεννόηση πάνω σε αυτά» είπε η Φ. Γεννηματά και τάχθηκε υπέρ της ψήφου στα 17 σημειώνοντας ότι είναι η καλύτερη λύση η πολιτικοποίηση των νέων ανθρώπων.
«Καταθέτουμε αντιπρόταση και πιστεύουμε ότι μπορεί να εξασφαλιστεί η συνεννόηση πάνω σε αυτά» είπε η Φ. Γεννηματά και τάχθηκε υπέρ της ψήφου στα 17 σημειώνοντας ότι είναι η καλύτερη λύση η πολιτικοποίηση των νέων ανθρώπων. « Εμείς δεν κάνουμε πολιτική με βάση μικροκομματικά συμφέροντα, έχουμε ανοίξει πόλεμο στον λαϊκισμό» επέμεινε σε ερώτηση για το αν τη συμφέρει το δικαίωμα ψήφου σε αυτή την ηλικιακή ομάδα.