ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ INSTAGRAM

Το καναρινί σπίτι με την μπλε λεπτομέρεια ξεκίνησε να προσελκύει τουρίστες από το 2011, όταν και βρέθηκε στις σελίδες των Los Angeles Times...
Η Νέλι Γκάλαν, συγγραφέας του βιβλίου «Self Made: Becoming Empowered, Self-Reliant, and Rich in Every Way», μαζί με τον σύζυγό της Μπράιαν, τον 16χρονο γιο τους Λούκας και τα γιορκσάιρ τεριέ τους.

«Οι άνθρωποι λένε πως είναι το πιο Instagrammed σπίτι του κόσμου. Είχε 150.000 φωτογραφίες την τελευταία φορά που τσεκάραμε», είχε πει η Νέλι.

Το σπίτι επισκευάζεται και βάφεται αρκετά συχνά, μιας και οι ιδιοκτήτες του πιστεύουν πως αν είναι απεριποίητο κοροϊδεύουν τους τουρίστες, που έρχονται να το δουν.

Το σπίτι σχεδιάστηκε από τον Στίβεν Εχριλχ και αγοράστηκε από το ζευγάρι το 1999. Τα έντονα χρώματα επιλέχθηκαν από την καλλιτέχνη Πάτσι Βαλντεζ. Ο καλλιτέχνης και η Νέλι εμπνεύστηκαν από την Κούβα, την Ελλάδα και την Ιταλία.

Μέσα σε δύο χρόνια, η συγγραφέας αγόρασε δύο διπλανά σπίτια του '20, για να τα ενώσει με το δικό της.

Το σπίτι έχει παρουσιαστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές, ιστοσελίδες και ταινίες, ενώ το ζευγάρι έχει δει και ελαιογραφίες να το απεικονίζουν.