ΣΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ OI ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ

Πάνω από 10 εκατ. επιτυχημένες συναλλαγές με τη χρήση καρτών επεξεργάστηκε τον Ιούνιο το δίκτυο τερματικών (POS) της Cardlink. Πρόκειται για την πρώτη φορά που το δίκτυο της Cardlink επεξεργάζεται τόσο μεγάλο αριθμό...
συναλλαγών μέσα σε διάστημα ενός μηνός, ενώ το πλήθος αυτό αντιστοιχεί σε μηνιαίες συναλλαγές ύψους άνω των 700 εκατ. ευρώ, το οποίο επίσης αποτελεί νέο ρεκόρ για το δίκτυο της Cardlink.
Ο Αντίγονος Παπαδόπουλος, εμπορικός διευθυντής της Cardlink, δήλωσε: «Ο Ιούνιος 2015 ήταν ο τελευταίος μήνας πριν από την επιβολή των capital controls που ήταν η αφορμή για την έκρηξη των ηλεκτρονικών συναλλαγών στην Ελλάδα.
Σχεδόν το 25% από τις 10 εκατ. συναλλαγές του Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκαν σε πάνω από 45.000 νέα τερματικά της Cardlink που εγκαταστάθηκαν μέσα στους 12 τελευταίους μήνες.
Ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι οι συναλλαγές πραγματοποιήθηκαν από 3,3 εκατ. διαφορετικές κάρτες, σε σχέση με 1,6 εκατ. διαφορετικές κάρτες για τον περσινό Ιούνιο, γεγονός που δείχνει την επίσης σημαντική αύξηση στην ενεργοποίηση και χρήση καρτών».