ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ PRINCE

Τρεις μήνες μετά τον θάνατο του Prince, η μάχη για την κληρονομιά του «φουντώνει». Δικαστήριο της Μινεσότα απέρριψε τις αξιώσεις  29 ατόμων που δήλωναν ότι ήταν συγγενείς και άρα κληρονόμοι της περιουσίας του διάσημου τραγουδιστή...
Ο τραγουδιστής πέθανε τον Απρίλιο από υπερβολική δόση παυσίπονου αλλά δεν είχε αφήσει διαθήκη και δεν είχε παιδιά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η περιουσία του μπορεί να αγγίζει τα 300 εκατομμύρια δολάρια.

Ο δικαστής διέταξε γενετικές εξετάσεις που πρέπει να πραγματοποιήσουν 6 άτομα που ισχυρίζονται πως είναι συγγενείς του. Τέσσερα αδέρφια καθώς και 2 γυναίκες που ισχυρίζονται πως είναι ανιψιές του θα υποβληθούν σε εξετάσεις.

Νωρίτερα τον περασμένο μήνα, ένας φυλακισμένος είχε ισχυριστεί πως ήταν γιος του Prince και δέχτηκε να υποβληθεί σε τεστ DNA, το οποίο τελικά έδειξε το αντίθετο.

Ως τμήμα της τελευταίας απόφασης, ο δικαστής Κέβιν Έιντε απέρριψε το αίτημα μίας άλλης γυναίκας που ισχυριζόταν πως ήταν κάποτε παντρεμένη με τον τραγουδιστή και πως η CIA κρατούσε κρυφό το γάμο τους.
Η εφημερίδα Star Tribune της Μινεάπολης ανέφερε επίσης πως απορρίφθηκε το αίτημα αξίωσης της περιουσίας του και σε 5 άλλους άνδρες που έλεγαν πως ο Prince ήταν ο πατέρας τους.
Ο τραγουδιστής βρέθηκε αναίσθητος σε ασανσέρ στο σπίτι του στις 21 Απριλίου. Στην κατοχή του βρέθηκαν συνταγογραφούμενα παυσίπονα που έπαιρνε επί πολλά χρόνια καθώς υπέφερε από πόνους στο γόνατο και το ισχίο.