ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ 2.000 ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΤΟΥ "ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΥ"

Στις 1:25 τα ξημερώματα, μετά από αποκατάσταση της βλάβης σε μηχανή του, απέπλευσε από το λιμάνι της Πάρου για τη συνέχιση του προγραμματισμένου δρομολογίου του το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο "Νήσος Ρόδος"...

Το πλοίο, που είχε αποπλεύσει στις 3:00 το μεσημέρι από το λιμάνι του Πειραιά με 2.014 επιβάτες, 372 ΙΧ οχήματα και 91 δίκυκλα, παρουσίασε μηχανική βλάβη σε μία από τις κύριες μηχανές του, με αποτέλεσμα να πλέει με μειωμένη ταχύτητα, και αντί για τον προγραμματισμένο κατάπλου του στην Πάρο στις 7:30 το απόγευμα να φθάσει στις 11:00 το βράδυ.
Αφού έγινε αποκατάσταση της βλάβης και επιθεωρήθηκε από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, το πλοίο αναχώρησε κανονικά στις 1:25 το πρωί για τον προορισμό του.
Στο λιμάνι της Πάρου αποβιβάστηκαν 867 επιβάτες, 97 ΙΧ οχήματα, 32 δίκυκλα και 2 φορτηγά.
Σύμφωνα με την πλοιοκτήτρια εταιρεία, το "Νήσος Ρόδος" θα εκτελέσει το προγραμματισμένο δρομολόγιό του μέχρι το Βαθύ και θα επιστρέψει στον Πειραιά.
Τη συνέχιση του δρομολογίου από Μυτιλήνη για Λήμνο και Καβάλα αναμένεται να εκτελέσει αύριο Τετάρτη 02/08 το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο "Αριάδνη".