Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ 63 ΚΙΛΑ

Η Κάρλι Τζέι είχε φθάσει να ζυγίζει 127 κιλά. Εθισμένη στην πίτσα, στα 30 της χρόνια, δεν μπορούσε να μπει σε διαδικασία δίαιτας. Αν ταλαιπωρούνταν με τα κιλά της από το σχολείο...
κάποια στιγμή συμβιβάστηκε αποδεχόμενη την εικόνα της. «Ως έφηβη ήμουν ένα από τα πιο παχουλά κορίτσια στο σχολείο, παρόλο που ήμουν αρκετά δραστήρια και απολάμβανα τον αθλητισμό και τις μεγάλες βόλτες τα Σαββατοκύριακα», λέει η ίδια και προσθέτει ότι όταν ξεκίνησε να εργάζεται ως διαφημίστρια τα πράγματα έγιναν χειρότερα.

Ωσπου... είδε μια φωτογραφία της από μια σπηλαιοκατάδυση που έκανε στο Μεξικό. Η φωτογραφία εκείνη της άλλαξε τη ζωή καθώς μέχρι τότε δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει πόσα κιλά είχε πάρει.

Ετσι, αμέσως έβαλε μπροστά το πρόγραμμα αδυνατίσματος. Οπως υποστηρίζει η ίδια έχασε τα πρώτα 25 κιλά μπροστά από τηλεόρασή της στο σαλόνι της... κάνοντας ποδήλατο.

Στην αρχή, όπως εξομολογείται σήμερα, κουραζόταν πολύ εύκολα και ένιωθε εξαντλημένη, ωστόσο, το κίνητρο ήταν τόσο ισχυρό που ευτυχώς δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια. Στη συνέχεια προσάρμοσε κατάλληλα και τη διατροφή της και τα αποτελέσματα στην εικόνα της σήμερα είναι κάτι παραπάνω από εμφανή! Εχει χάσει 64 κιλά και ζυγίζει 64!

H Kάρλι πριν:

Η Κάρλι μετά: