ΠΑΦΘΗΚΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΤΟΥ 77ΧΡΟΝΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗ

Στην καταγγελία της σύμβασης με τον γιατρό που ανανέωσε την άδεια οδήγησης του Θ. Λυκουρέζου, αλλά και στην αφαίρεση της άδειας οδήγησής του, προχώρησε σήμερα η Περιφέρεια Αττικής...
μετά το τραγικό ναυτικό δυστύχημα της Αίγινας, ενώ παρέπεμψε τον 77χρονο σε ιατρική επανεξέταση από την Δευτεροβάθμια Ιατρική Επιτροπή.
Οπως αναφέρει η ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής:

Η Περιφέρεια Αττικής, ύστερα από τα δημοσιεύματα εντύπου και ηλεκτρονικού Τύπου, καθώς και ρεπορτάζ ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών, αναφορικά με διαδικασίες ιατρικής εξέτασης οδηγών «εξ αποστάσεως» καθώς και την αμφισβητούμενη ικανότητα να κατέχει άδεια οδήγησης ο Θρασύβουλος-Κωνσταντίνος Λυκουρέζος του Παναγιώτη, ο οποίος ενεπλάκη στο τραγικό δυστύχημα της Αίγινας, προχώρησε άμεσα στις παρακάτω ενέργειες.
Πρώτον, κατήγγειλε τη σύμβαση με τον ιατρό Μάρκο Αντωνίου, πνευμονολόγο –φυματιολόγο, μετά από τις δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό ότι δεν απαιτείται η προσέλευσή των ενδιαφερόμενων να ανανεώσουν άδεια οδήγησης στο ιατρείο του, αλλά αρκεί η προσκόμιση δικαιολογητικών από τρίτο πρόσωπο.
Δεύτερον, προχώρησε στην αφαίρεση της άδειας οδήγησης την οποία ο Θ. Λυκουρέζος είχε λάβει το Μάρτιο του 2014, και
Τρίτον, τον παρέπεμψε σε ιατρική επανεξέταση από τη Δευτεροβάθμια Ιατρική Επιτροπή.