ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ

Αιχμές εναντίον του Γιάννη Καλογρίτσα εξαπολύει ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, υποστηρίζοντας, λίγο πριν από την δημοπράτηση των τηλεοπτικών αδειών, ότι πιέζει για να πάρει κανάλι...

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Καμμένος παραπέμπει σε άρθρο του εξειδικευμένου σε αμυντικά θέματα ιστοτόπου onalert με τίτλο «Επίδομα Παραμεθορίου: Έγινε σύντομο ανέκδοτο!» και υποστηρίζει ότι «Με τα μαύρα λεφτά στα σάιτ και τις ψευδείς αναρτήσεις ο Καλογρίτσας νομίζει ότι θα πιέσει για κανάλι...»
Ο Π. Καμμένος, κουμπάρος του πατέρα του Γ.Καλογρίτσα, έχει ταχθεί από τον Ιούλιο κατά του ενδεχόμενου να δοθεί τηλεοπτική άδεια στον επιχειρηματία, λέγοντας ότι «κατασκευαστές και εργολάβοι δεν θα πρέπει να είναι στα μέσα ενημέρωσης».
«Πιστεύω ότι τα μέσα ενημέρωσης πρέπει να λειτουργούν όπως λειτουργούν σε όλη την Ευρώπη, σε όλο τον κόσμο. Όχι για να διασφαλίζουν συμφέροντα, αλλά για να διασφαλίζουν την ενημέρωση του λαού» είχε δηλώσει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ενώ υποστήριξε ότι έχει διακόψει κάθε σχέση με τον κ. Καλογρίτσα.