Η "ΑΓΟΡΑ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ...

Με τίτλο «Ποιοι θα πληρώσουν “φουσκωμένο” ΕΝΦΙΑ» κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή η «Αγορά». H εφημερίδα αποκαλύπτει τα τελευταία στοιχεία από την εκκαθάριση του...
φόρου ακινήτων που δείχνουν ότι έρχεται βαρύς λογαριασμός για 2,2 εκατομμύρια ιδιοκτήτες.

Επίσης η «Αγορά»:

• αποκαλύπτει ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ασκεί πιέσεις στο παρασκήνιο για νέα μείωση του κατώτατου μισθού στην Ελλάδα.
• φέρνει στο φως την πρόταση-ανάσα για τα χρέη των επιχειρήσεων προς τα ασφαλιστικά ταμεία, την οποία έχει υποβάλει η Εθνική Συνομοσπονδία Εμπορίου στον εκπρόσωπο της Κομισιόν στην τρόικα, Ντέκλαν Κοστέλο.
• παρουσιάζει το σχέδιο του υπουργείου Υποδομών για την πληρωμή διοδίων με το χιλιόμετρο, που θα εφαρμοστεί από το 2017.
• δημοσιεύει συνέντευξη της Αννας Κορακάκη, του «χρυσού» κοριτσιού της σκοποβολής που «σήκωσε» την Ελλάδα στην κορυφή του κόσμου.

Η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστου Σπίρτζη, ο οποίος δηλώνει: «Το ΤΑΙΠΕΔ πιθανόν λειτουργεί και σε βάρος του δημόσιου συμφέροντος» και της βουλευτού της Ν.Δ., Ολγας Κεφαλογιάννη, η οποία υπογραμμίζει: «Η πολιτεία είναι απούσα από το Ανατολικό Αιγαίο».