Ο …ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ!

Γράφει ο Κ.Π.
Μετά τη διαδικασία της συζήτησης στο ΣτΕ που κράτησε ελάχιστη ώρα για τα ασφαλιστικά μέτρα που ζήτησαν οι διεκδικητές αδειών, με εξέπληξε η ταχύτητα με την οποία έπρεπε να βγει η απόφαση...Παρακολουθώντας έναν καθηγητή της νομικής που συμμετείχε στη συζήτηση υποστηρίζοντας συγκεκριμένο κανάλι, ήταν κάθετος ότι η απόφαση θα είναι υπέρ της κυβέρνησης. Αυτή η άποψη σε συνδυασμό με τη βεβαιότητα των ΠαππαΚρέτσος ότι ο διαγωνισμός θα γίνει κανονικά πριν αποφανθεί ο πρόεδρος του ΣτΕ με έβαλε σε σκέψεις. Έτσι απευθύνθηκα σε γνωστό …αστρολόγο να μου κάνει μία πρόβλεψη επ΄αμοιβή…
 
Τον ρώτησα τι προβλέπει για την απόφαση που θα έβγαζε ο πρόεδρος. Με ρώτησε ποιος τον έχει διορίσει. Ασφαλώς ο ΣΥΡΙΖΑ του απάντησα, αυτό έχει καμιά σημασία;
 
Περίμενε 5 λεπτά και θα σου απαντήσω…… Η απάντηση δεν άργησε να έρθει!!! Η απόφαση θα είναι υπέρ της κυβέρνησης. Τότε κατάλαβα γιατί οι ΠαππαΚρέτσος ήταν βέβαιοι για τον διαγωνισμό «παρωδία» που διασύρει το χώρα μας διεθνώς.
 
Βλέπετε η Ελλάδα δεν έχει δικαστές όπως στην Ολλανδία να ακυρώνουν ακόμη και βουλευτικές εκλογές.
 
Τότε κατάλαβα γιατί ένας συνάδελφος έγκυρου καναλιού πανελλαδικής εμβέλειας, από το πρωί ήταν σίγουρος ότι η απόφαση του ΣτΕ θα είναι υπέρ της κυβέρνησης, διότι ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να πάει στη ΔΕΘ κρατώντας το …κεφάλι των δήθεν διαπλεκομένων ΜΜΕ που υπονομεύουν την «ευημερία» της χώρας μας.
 
Το λόγο τώρα έχει η ολομέλεια του ΣτΕ και η ευρωπαϊκή ένωση. Εύχομαι να μην διασυρθούν αυτοί που πήραν αποφάσεις ενάντια στη νομιμότητα και το σύνταγμα!