ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΕΘΝΟΣ" ΜΗΝΥΕΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΑΚΟΣ!

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΕΔΕΙΡΕ ΤΟΝ ΑΚΗ
Στην δικαιοσύνη προσφεύγει ο Βασίλης Στεφανάκος κατά της εφημερίδας «Έθνος», με τον δικηγόρο του να κάνει λόγο για «κατασκευασμένο και μεθοδευμένα και κακόβουλα ψευδέστατο...
και συκοφαντικότατο» δημοσίευμα εκ μέρους της εφημερίδας.

Πυρά κατά των ιθυνόντων του εν λόγω δημοσίευματος ρίχνει μέσω ανακοίνωσης του ο δικηγόρος του Βασίλη Στεφανάκου, Βασίλης Καπερνάρος , χαρακτηρίζοντας το επίμαχο δημοσίευμα «προσβλητικότατο για την προσωπικότητα του εντολέα μου και κοροϊδευτικότατο για τους αναγνώστες του εντύπου» συμπληρώνοντας πως με εντολή του Βασίλη Στεφανάκου θα προχωρήσει στην «κατάθεση έγκλησης και αγωγής κατά των υπευθύνων του εν λόγω ρυπαρογραφήματος».

Να υπενθυμίσουμε πως βάση του δημοσιεύματος της εφημερίδας, ο βαρυποινίτης Βασίλης Στεφανάκος χτύπησε τον Άκη Τσοχατζόπουλο μπροστά στα μάτια των σωφρονιστικών υπαλλήλων που λέγεται επίσης ότι δεν αντέδρασαν έγκαιρα για να προστατεύσουν τον πρώην υπουργό, αφού αρχικά εξαπέλυσε φραστική επίθεση στο πρόσωπο του θύματος .

Ολόκληρη η δήλωση του δικηγόρου Β. Καπερνάρου έχει ως εξής:

Σήμερα, η εφημερίδα «Έθνος» δημοσιεύει στο πρωτοσέλιδο της, φωτογραφία του εντολέα μου, κ. Βασίλη Στεφανάκου, με τη σημείωση: «Άγριος Ξυλοδαρμός Τσοχατζόπουλου από Στεφανάκο στη φυλακή». Το κείμενο αυτό, (ολόκληρη η σελίδα 28),είναι κατασκευασμένο και μεθοδευμένα και κακόβουλα ψευδέστατο και συκοφαντικότατο. Είναι δε προσβλητικότατο για την προσωπικότητα του εντολέα μου και κοροϊδευτικότατο για τους αναγνώστες του εντύπου.

Επειδή ο σκοπός του λιβελλογραφήματος αυτού είναι γνωστός μόνο στους υπευθύνους της σύνταξης και δημοσίευσής του, καθώς και η σκοπιμότητα που εξυπηρετούν, σήμερα, σε επίσκεψη μου στη φυλακή, μου ανετέθη από τον θιγόμενο εντολέα μου η σύνταξη και κατάθεση έγκλησης και αγωγής κατά των υπευθύνων του εν λόγω ρυπαρογραφήματος. Ραντεβού στα αστικά και ποινικά δικαστήρια».