ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΕΦΕΡΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Πολλά είναι τα ερωτηματικά ως προς την αιτία θανάτου του 66χρονου Τζώρτζη Σεφέρογλου που βρέθηκε χθες νεκρός μέσα σε μία στέρνα στο Κορακοβούνι Ηρακλείου. Ο άτυχος άντρας είχε...
φύγει από το σπίτι του στον Μασταμπά την 1η Αυγούστου και από τότε είχαν χαθεί τα ίχνη του. Μάλιστα για τον εντοπισμό του, εκτός από την αστυνομία, την ΕΜΑΚ αλλά και ελικόπτερο, συμμετείχαν και δεκάδες εθελοντές.
Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε το απόγευμα της Κυριακής μέσα σε μία στέρνα στο Κορακοβούνι.
Κάτοικοι της περιοχής βρέθηκαν μπροστά στο μακάβριο θέαμα και ειδοποίησαν τις αρχές. Οι αστυνομικοί κάλεσαν για αναγνώριση τον γιο του Τζώρτζη Σεφέρογλου, Ηλία, ενώ τα αίτια του θανάτου του ηλικιωμένου και ενδεχομένως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε το μοιραίο θα αποκαλυφθούν μετά τη διενέργεια της νεκροψίας - νεκροτομής.

Υπενθυμίζεται ότι η περιοχή του Κορακοβουνίου ήταν μία από εκείνες που είχε ερευνηθεί, ακόμη και από αέρος με τη συνδρομή ελικοπτέρου της Πολεμικής Αεροπορίας, χωρίς αποτέλεσμα. Κι αυτό γιατί είχαν υπάρξει αναφορές πολιτών που είχαν επισημάνει την παρουσία του άτυχου 66χρονου στο σημείο.
Πηγή: cretapost