ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΑΠΟ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ, ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ

Με θερμά λόγια συνεχάρησαν την Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί...

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, στην Κατερίνα Στεφανίδη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ.
«Η εμβληματική χρυσή Ολυμπιακή σας επιτυχία», επισημαίνει, «οδηγεί την, ήδη λαμπρή, αθλητική σας πορεία στην κορύφωσή της διεθνώς, αλλά και υπενθυμίζει στη νέα γενιά, και μάλιστα με τον πιο διδακτικό τρόπο μέσα στους δύσκολους καιρούς που βιώνει, την ακατάβλητη δύναμη δημιουργίας την οποία διαθέτει όταν πιστεύει πραγματικά στις δυνατότητές της και «βάζει τον πήχη» ολοένα και πιο ψηλά. «Θερμά συγχαρητήρια».
«Οι διακρίσεις και οι προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών στην Ολυμπιάδα του Ρίο συνεχίζουν να μας κάνουν υπερήφανους. Θερμά συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη για την ιστορική της επιτυχία και την κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου», έγραψε o πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στο twitter.
Την Κατερίνα Στεφανίδη συνεχάρη για τη «χρυσή» της νίκη ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης. Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε: «Πήρες μαζί σου την Ελλάδα και την οδήγησες ψηλά! Μας έκανες υπερήφανους! Μπράβο Κατερίνα!».
Τα συγχαρητήρια της προς την Κατερίνα Στεφανίδη για τη μεγάλη επιτυχία της, εξέφρασε η πρόεδρος του ΠΑΣΟκ, Φώφη Γεννηματά. "Η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που κατακτά μετάλλιο στο επί κοντώ και μάλιστα χρυσό! Είμαστε πολύ περήφανοι για σένα Κατερίνα Στεφανίδη", έγραψε η κ. Γεννηματά σε ανάρτησή της στο twitter.
Τα θερμά του συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου εξέφρασε με δήλωσή του ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. «Πέταξε στα ουράνια το χρυσό κορίτσι μας και δάκρυσαν οι απανταχού Έλληνες. Την ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.