ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Απέκλεισε κατηγορηματικά ο Βασίλης Λεβέντης το ενδεχόμενο συνεργασίας της Ένωσης Κεντρώων με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Να μην ψηφίσει κανένας την Ένωση Κεντρώων, στις επόμενες εκλογές, αν κάνω την όποιας...
φύσεως συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε χαρακτηριστικά στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM.
Όπως είπε, δεν μπορεί να συνεργαστεί γιατί έχει ορκιστεί στους ψηφοφόρους του κόμματος το 4% που του έδωσαν μετά από 35 χρόνια να το κάνει 14% - 15%.
Όσον αφορά την υπόθεση με την παραίτηση του πρώην, πλέον, εκπροσώπου τύπου της Ένωσης Κεντρώων Γιάννη Καλλιάνου ο Βασίλης Λεβέντης υποστήριξε ότι «τώρα χρησιμοποιείται». Επιχειρώντας, δε, να απαντήσει στις αιτιάσεις του πρώην εκπροσώπου του κόμματός του ότι ήταν ο ίδιος που το είπε «θα σε διώξω αν ξανακάνεις κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ», ο κ. Λεβέντης αναρωτήθηκε «πώς μπορώ να απαγορέψω από τον συνεργάτη μου να κάνει και εκείνος αυτό που κάνω εγώ;».
Αναφορικά με τη συζήτηση που έχει ανοίξει σχετικά με την κοινή παρουσία του με τον Πρωθυπουργό σε οικονομικό φόρουμ στις ΗΠΑ, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αρνήθηκε ότι έχει κανονιστεί να πάνε μαζί, λέγοντας πως είναι ευφάνταστοι οι δημοσιογράφοι.
«Εγώ έχω κληθεί από διμήνου στο φόρουμ αυτό, χωρίς να γνωρίζω ότι θα είναι ο πρωθυπουργός. Από τις εφημερίδες έμαθα ότι έχουμε κανονίσει να είμαστε και μαζί. Είναι ευφάνταστοι οι δημοσιογράφοι. Εγώ έχω βγάλει εισιτήρια για τις 17. Δεν γνωρίζω πώς θα πάει ο πρωθυπουργός», ανέφερε.