ΗΡΑΚΛΕΙΟ : ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΑΪΝΗ

Προφυλακιστέος κρίθηκε νωρίς σήμερα το μεσημέρι -με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα- Ηρακλειώτης επιχειρηματίας, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής έχοντας στην κατοχή του 100 γραμμάρια κοκαΐνη...

Ο επιχειρηματίας, εις βάρος του οποίου είχε ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, επανέλαβε στους δικαστικούς λειτουργούς τους ισχυρισμούς του περί ιδιωτικής χρήσης του ναρκωτικού, ισχυρισμοί που ωστόσο δεν έπεισαν τον ανακριτή.
Ο 42χρονος είχε μπει στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών του νομού, καθώς πληροφορίες για τη δράση του είχαν φτάσει στα γραφεία της ΟΠΚΕ.
Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον επιχειρηματία να κινείται με το αυτοκίνητό του σε περιοχή του Ηρακλείου και τον σταμάτησαν για τυπικό έλεγχο. Στη συνέχεια, έγινε έλεγχος και στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν η ποσότητα κοκαΐνης σε πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, δύο κινητά τηλέφωνα και ένα μαχαίρι με υπολείμματα κοκαΐνης. Επίσης, κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 825 ευρώ, το οποίο κρίθηκε ότι είχε προέλθει από παράνομες δραστηριότητες.
Πηγή: cretapost.gr