ΡΟΝΑΛΝΤΟ : "ΤΣΑΒΙ, ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΧΡΥΣΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΕΧΕΙΣ;"

Δηλητήριο έσταξε το στόμα του Κριστιάνο Ρονάλντο για τον Τσάβι. Όταν νιώσει πως θίγεται, βγάζει νύχια και επιτίθεται. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άδραξε την ευκαιρία και απάντησε με αιχμηρό...
τρόπο στις δηλώσεις του Τσάβι, ο οποίος υποστήριξε ότι το πρόβλημα του Πορτογάλου είναι πως υπάρχει ένας άλλος που ο καλύτερος πάντα. Εννοώντας φυσικά τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι.

Αν και αποφεύγει να εκτίθεται στα Μέσα Ενημέρωσης, ο Ρονάλντο δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω. Τι ακριβώς αποκρίθηκε όταν τον κάλεσαν να σχολιάσει τα λεγόμενα του πρώην αρχηγού των "μπλαουγκράνα";

Πως... "ο παίκτης που αναζητούν περισσότερο στο ίντερνετ είμαι εγώ. Όποιος θέλει να προβληθεί μιλάει για εμένα. Δεν μ' ενδιαφέρει τι λέει ο Τσάβι, ο οποίος παίζει στο Κατάρ ή δεν ξέρω εγώ που. Κέρδισε τα πάντα, αλλά ποτέ στη Χρυσή Μπάλα. Εγώ έχω τρεις".

Το... παραλήρημα του Ρονάλντο συνεχίστηκε όταν ερωτήθηκε για το συμβόλαιό του. "Είναι απλό", απάντησε. "Αν εγώ ήμουν πρόεδρος της Ρεάλ και είχα έναν παίκτη σαν εμένα θα τον ανανέωνα για τουλάχιστον δέκα χρόνια"!

Λίγο αλαζονικός ακούστηκε. Μήπως έχει δίκιο ο Τσάβι;