ΕΓΙΝΕ Η ΘΥΡΟΚΟΛΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΑΝΤ1, ΣΚΑΪ ΚΑΙ MEGA

Στην είσοδο του κτηρίου της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, όπου από χθες βρίσκεται σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, θυροκολλήθηκε το πρωί της...
Τετάρτης φάκελος με τα ασφαλιστικά μέτρα του τηλεοπτικού σταθμού STAR κατά της υποψηφιότητας Καλογρίτσα και του Ιβάν Σαββίδη.

Σύμφωνα με τον δικαστικό επιμελητή που θυροκόλλησε τον φάκελο, σήμερα ήταν η τελευταία διορία για την εξέλιξη αυτή. O δικηγόρος του Star Πάνος Λαζαράτος μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε:

«Μας πήραν τηλέφωνο και από το ΣτΕ ότι πρέπει να κάνουμε τη συγκεκριμένη επίδοση συγκεκριμένες μέρες πριν τη δικάσιμο. Ήταν η τελευταία μέρα. Σε αυτά τα μέτρα, το STAR ζητάει τον αποκλεισμό της εταιρείας Καλογρίτσα, επειδή στους καταστατικούς σκοπούς της έχει και άλλους σκοπούς εκτός από το ραδιοτηλεοπτικό. Ενώ ο νόμος λέει για αποκλειστικό σκοπό. Απερρίφθη η προσωρινή διαταγή, πρέπει να εκδικαστούν και τα πραγματικά ασφαλιστικά μέτρα που θα γίνει στα μέσα Σεπτεμβρίου».

Λίγο αργότερα, στις 10.04, στην είσοδο θυροκολλήθηκαν και τα ασφαλιστικά μέτρα του ALPHA από τον εκπρόσωπο του σταθμού Χαράλαμπο Χρυσανθάκη. Σύμφωνα με τον κ. Χρυσανθάκη, τα ασφαλιστικά μέτρα αφορούν σε υποψηφιότητες που κατά τον εντολέα του περιείχαν παρατυπίες. Οι υποψηφιότητες αυτές είναι μεταξύ άλλων των κ.κ. Καλογρίτσα, Σαββίδη, Αλαφούζου και Μαρινάκη.

Περίπου στις 11.30 δικαστικός επιμελητής θυροκόλλησε φάκελο και με τα ασφαλιστικά μέτρα του ΑΝΤ1, του ΣΚΑΪ και του MEGA.