ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ Δ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΝΑΛΙ

Να μην χορηγηθεί τηλεοπτική άδεια στον Χρ. Καλογρίτσα επειδή είναι εργολάβος δημόσιων έργων ζήτησε μέσω του ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Καμμένος. «Κατά την άποψή μου ο κ. Καλογρίτσας δεν πρέπει...
να είναι καναλάρχης» ανέφερε χαρακτηριστικά την Παρασκευή ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.
Ο κ. Καμμένος εξέφρασε τη διαφωνία του και με τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα στον σταθμό μας ότι «έχει καλέσει για συζήτηση τις συλλογικότητες των Εξαρχείων».
Σύμφωνα μάλιστα με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, χρειάζεται να υπάρχουν ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά στο διαγωνισμό και όχι να παίρνει την άδεια απλώς όποιος δίνει τα περισσότερα χρήματα.
«Διάλογος πρέπει να γίνει με το FBI, και με την MI-6... Να γίνεται συζήτηση, όχι ισότιμος διάλογος τους αναγνωρίζουμε αυτό το δικαίωμα, ενώ αυτοί δεν έχουν αναγνωρίσει δικαιώματά μας. Δεν μπορεί να γίνεται διάλογος με αυτούς που καταστρέφουν την ιδιωτική περιουσία... Η μολότοφ είναι βία».
Σημειώνεται ότι τη διαφωνία τους στη χορήγηση τηλεοπτικής άδειας στον κ. Καλογρίτσα έχουν εκφράσει επίσης τόσο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος όσο και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Δημαράς μέσω του ΣΚΑΪ.