ΖΥΜΩΣΕΙΣ ΠΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ

Αναμένοντας τον έλεγχο των πόθεν έσχες, αλλά και την απόφαση του ΣτΕ, οι μεν και οι δε, βάζοντας στην άκρη τις διαφορές που τους χώριζαν μέχρι πριν μερικές ημέρες, συζητούν για την επόμενη ημέρα...
Οπως έγινε γνωστό από χθες ο ιδιοκτήτης του Αlpha Δημήτρης Κοντομηνάς, αλλά και ο ιδιοκτήτης του «Ε», που δεν εξασφάλισαν άδεια, βρίσκονται σε ζυμώσεις με τον Χρήστο Καλογρίτσα, ο οποίος εξασφάλισε άδεια, αλλά θα πρέπει σε σύντομο χρονικό διάστημα να στήσει ένα κανάλι και έτσι βρίσκεται σε αναζήτηση υποδομών, και ανθρώπινου δυναμικού.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες ο κ. Καλογρίτσας έχει ήδη συναντηθεί με τον Φίλιππο Βρυώνη του «Ε», ενώ οι πληροφορίες ήθελαν χθες να πραγματοποιείται και συνάντηση μεταξύ Κοντομηνά και Καλογρίτσα, ωστόσο, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή θα γίνει πιθανότατα σήμερα.

Οσον αφορά στο στρατόπεδο του Βαγγέλη Μαρινάκη και εκεί οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις με στόχο το κανάλι να εκπέμψει νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα και να πρωταγωνιστήσει με την έναρξή του. Κατά ορισμένες πληροφορίες η μετακίνηση δημοσιογράφων που εργάζονταν έως τώρα σε Mega και Star, θεωρείται πιθανή.