ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΙ ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΣΤΕΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ-ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ!

Γράφει ο Κ.Π.
(cavodoro2000@hotmail.com)
Από την αρχή είχαμε τηρήσει αρνητική στάση με τον αριθμό 4 των τηλεοπτικών αδειών, που ακρωτηριάζει την πολυφωνία και τον πλουραλισμό σε μια δημοκρατική χώρα με τον αντισυνταγματικό...
νόμο και τρόπο διεξαγωγής του(παράκαμψη του ΕΣΡ) του διαγωνισμού. Το αλλοπρόσαλλο και αστρονομικό ποσό των αδειών με διαφορετικό τίμημα(43-75 εκ. αέρας, όταν η ΤΡΑΙΝΟΣΕ πουλήθηκε 45 εκ.), τους λαγούς, λαγουδάκια και μεταλλαγμένα «λαγοκούνελα» που εμφανίστηκαν στο διαγωνισμό, τον καθιστούν αδιαφανή και διάτρητο νομικά που δεν μπορεί να σταθεί(!).

Παραφράζοντας τον Αλέξη Τσίπρα από ομιλίες του πριν μετακομίσει προσωρινά στο Μαξίμου από την θεά τύχη του τζόκερ: ότι Θα βαράει ζουρνάδες και νταούλια για να χορεύουν οι αγορές στους δικούς του ρυθμούς, μάλλον εννοούσε το αντίθετο.

Τα όσα συνέβησαν στον διαγωνισμό παρωδία των τηλεοπτικών αδειών με τους υπερθεματιστές καναλάρχες, αυτοί θα χτυπάνε ζουρνάδες, νταούλια, γκάιντες, κλαρίνα για να χορεύουν όλοι μαζί στο Μαξίμου.

Οι υπερθεματιστές, βλέποντας ότι κάποιο «λάκο» έχει η φάβα, αρνούνται να καταβάλουν την πρώτη δόση κοπανιστού…αέρα 82 εκατ. πριν εκδικαστεί η αντισυνταγματικότητα του νόμου στο ΣτΕ.  Προσωπικά επιμένω στην εκτιμησή μου, ότι ο διαγωνισμός αυτός είναι στον αέρα και δεν έχει καμιά τύχη όσο και αν η επιθυμία της κυβέρνησης πιστεύει το αντίθετο.

Λέτε να έχει δίκιο  ο κόσμος που σε πρόσφατη δημοσκόπηση το 64%, βλέπει πολιτικές σκοπιμότητες πίσω από την αδειοδότηση παρωδία των 4 τηλεοπτικών αδειών;

Εάν ο διαγωνισμός ακυρωθεί κ. Παππά θα παραιτηθείτε; Και τι θα συμβεί με Μαρινάκη που ξαφνικά πρόκυψε θέμα με τη δικαιοσύνη, και εξηγήσεις από τη ΝΔ για Καλογρίτσα; Αλλά και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ; Θα πάρουν τις άδειες ο «λαγός» ο ALPHA η το STAR; υπάρχουν απαντήσεις; Υπάρχει συνεργασία Κοντομηνά-Καλογρίτσα μέσα από λαγοκρυφώνες όπως ακούγεται; Δηλαδή αριστερόστροφες συμμαχίες διαπλοκής;

Τη μια μέρα συναντάτε ο υπερθεματιστής Βαγγέλης Μαρινάκης με το Νίκο Παππά για τις λεπτομέρειες αδειοδότησης μετά το διαγωνισμό παρωδία-όπως όλοι οι υπερθεματιστές-και την επόμενη ο εισαγγελέας προτείνει την …προφυλακισή του!!!

Περίεργες συμπτώσεις…η αιφνιδιασμός του αντιπάλου για να πέσει στο καναβάτσο; Τι γίνεται ρε(! )στη κοινωνία(;) ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε…. Αφήστε να περάσουν λίγες μέρες και …μετά χώστε τον στη φυλακή αν είναι ένοχος. Την επόμενη μέρα; Ρε… που πάμε……Ρε… που πάμε….!!!

Μια σύγχρονη τραγωδία του «Οιδίποδα» βρίσκεται προ των πυλών, με συγγραφείς, τους σημερινούς «τσιλιαδόρους της εξουσίας» που ζήλεψαν τη δόξα των αρχαίων τραγωδών!