Η "ΑΓΟΡΑ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Με τίτλο «Διπλό μπλόκο από την τρόικα» κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά». εφημερίδα αποκαλύπτει ότι οι δανειστές αντιδρούν στην επαναφορά της ρύθμισης των 100 δόσεων και στην καθιέρωση... ακατάσχετου λογαριασμού για τις επιχειρήσεις που συναλλάσσονται με πλαστικό χρήμα.
 
Επίσης η «Αγορά»:
 
 
·        δημοσιεύει ρεπορτάζ για το παρασκήνιο του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, το υψηλό τίμημα, αλλά και τις μεγάλες «παράπλευρες απώλειες».
·        αποκαλύπτει τις εξαγγελίες που θα κάνουν από το βήμα της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. 
·        φέρνει στο φως τη στρατηγική που θα ακολουθήσουν οι ελληνικές τράπεζες για τις ρυθμίσεις των «κόκκινων» δανείων. 
 
 Η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χριστόφορου Βερναρδάκη, ο οποίος δηλώνει: «Δεν τίθεται ζήτημα συνεργασίας με τον Λεβέντη» και του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη, ο οποίος υπογραμμίζει: «Κακώς δεν κάναμε διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες».