ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΣ ΑΠΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΔΟΣΗ

Η αστυνομικός, Μισέλ Μπέρτον κρατά στην αγκαλιά της ένα βρέφος που δεν έχει φυσικά συμπληρώσει ούτε ένα χρόνο ζωής του οποίου οι γονείς...
βρέθηκαν σε λιπόθυμη κατάσταση μέσα στο σπίτι τους έπειτα από ισχυρή δόση ναρκωτικών.
Ολα ξεκίνησαν όταν οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία καθώς όπως ανέφεραν ακούγονταν κλάματα παιδιών από το διπλανό σπίτι τα οποία δεν σταματούσαν για αρκετή ώρα.

Η αστυνόμος, Μισέλ Μπέρτον, ήταν μέσα στην ομάδα που κλήθηκε να μεταβεί στο σημείο καθώς το περιστατικό συνέβη κατά την διάρκεια που εκτελούσε βάρδια.

Στη διπλανή οικία, εκτός από το ζευγάρι, κατοικούν και τα τέσσερα παιδιά τους οι ηλικίες των οποίων είναι επτά, τριών, δύο ετών και το τελευταίο τους που είναι μόλις ενός μηνός βρέφος.

Στο σημείο έσπευσαν οι αστυνομικές αρχές οι οποίες αναζητούσαν τους γονείς των παιδιών έτσι ώστε να καταλάβουν τι συμβαίνει. Ωστόσο, βρέθηκαν μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο πατέρας της οικογένειας κείτονταν νεκρός στην κουζίνα του σπιτιού και η μητέρα ηλικίας 35 ετών, σε κωματώδη κατάσταση σε άλλο δωμάτιο. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Η ιστορία έγινε γνωστή έπειτα από μια ανάρτηση του συζύγου της αστυνομικού ο οποίος είναι εξίσου αστυνομικός και ανέβασε τη φωτογραφία με εκείνη να κρατά στην αγκαλιά της το μωρό της οικογένειας το οποίο κοιμάται σημειώνοντας: «Χτες το βράδυ, η σύζυγός μου Μισέλ Μπέρτον μου είπε ότι θα καθυστερούσε να επιστρέψει από τη δουλειά εξαιτίας μιας κλήσης για τους γονείς 4 μικρών παιδιών, που είχαν πάρει υπερβολική δόση ναρκωτικών. Η Μισέλ είπε ότι ο πατέρας πέθανε και η μητέρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Πέρασε όλη της τη νύχτα φροντίζοντας αυτά τα μωρά. Γύρισε σπίτι στις 4 το πρωί. Δεν την έχω δει ποτέ να είναι πιο όμορφη από αυτή τη φωτογραφία. Τι απίστευτη γυναίκα».

Οπως είναι φυσιολογικό μέσα σε λίγες ώρες η φωτογραφία αλλά και η ιστορία των παιδιών και της οικογένειάς τους έχουν συγκλονίσει και έχουν προκαλέσει δεκάδες μηνύματα υποστήριξης τους για ένα ελπιδοφόρο μέλλον.