ΤΟΣΚΑΣ : ΑΠΟ ΚΑΚΟΗΘΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ

Την αποκάλυψη ότι ο διοικητής της Τροχαίας Αθηνών Γιώργος Διαμαντόπουλος που δέχθηκε επίθεση το απόγευμα της Δευτέρας χτυπήθηκε από ένα πρόσωπο και όχι από ομάδα αντιεξουσιαστών έκανε ο...
αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας. «Ο συγκεκριμένος αστυνομικός, ένας ευγενέστατος άνθρωπος χτυπήθηκε από κάποιον κακοήθη που αποσπάστηκε από μια πορεία. Προσπαθούμε να τον βρούμε» τόνισε ο κ. Τόσκας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο «Πρακτορείο».

«Απαράδεκτη κατάσταση, αλλά από την άλλη μεριά η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ κάνουν μια κακού είδους προπαγάνδα και αναδεικνύουν επιμέρους ζητήματα προκειμένου να δημιουργήσουν εντυπώσεις» είπε ο κ. Τόσκας αναφερόμενος στον ξυλοδαρμό του διοικητή της Τροχαίας.

Την εκδοχή ότι ο αστυνομικός διευθυντής Γιώργος Διαμαντόπουλος δέχθηκε επίθεση από ένα πρόσωπο και όχι από ομάδα αντιεξουσιαστών ανέδειξε την Τετάρτη γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η οποία δημοσίευσε μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα σχετικά με την επίθεση στον διευθυντή της Τροχαίας.

Σύμφωνα με την ανώνυμη μαρτυρία, ο δράστης που επιτέθηκε στον διοικητή της Τροχαίας Αθηνών ήταν ένας, ο οποίος -σύμφωνα με την εκδοχή αυτή- γρονθοκόπησε και κλώτσησε τον αξιωματικό. Μάλιστα, κατά την ίδια, ανώνυμη μαρτυρία, το περιστατικό ήταν «τυχαίο και αυθόρμητο».

Η εκδοχή του αυτόπτη μάρτυρα επαληθεύεται και από τον καθ' ύλην αρμόδιο υπουργό Προστασίας του Πολίτη ο οποίος ξεκαθάρισε πως ήταν ένα το πρόσωπο που επιτέθηκε στον αστυνομικό διευθυντή Γιώργο Διαμαντόπουλο.

«Απαράδεκτη κατάσταση, αλλά από την άλλη μεριά η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ κάνουν μια κακού είδους προπαγάνδα και αναδεικνύουν επιμέρους ζητήματα προκειμένου να δημιουργήσουν εντυπώσεις» τόνισε ο Νίκος Τόσκας και συνέχισε: «Απόλυτα υποκριτική η στάση της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, αφού επί δεκαετίες δεν έκαναν απολύτως τίποτα. Σκούπιζαν το πρόβλημα κάτω από το χαλί που λέγεται Εξάρχεια ή άλλες περιοχές με προβλήματα σε όλη την Ελλάδα και τώρα πιάνονται από μεμονωμένα περιστατικά. Τα κάνουν σημαία και προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις».