ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΚΛΙΝΤΟΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ

Δεν πάνε καλά τα πράγματα στην πρεοκλογική εκστρατεία της Κλίντον και αυτό φάνηκε σήμερα όταν αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία η Χίλαρι Κλίντον κατά την τελετή για τα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου... 
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η υποψήφια Πρόεδρος των ΗΠΑ «φαινόταν έτοιμη να λιποθυμήσει», και μάλιστα πολλά Μέσα έκαναν λόγο για «ιατρικό επεισόδιο».
Η κυρία Κλίντον βρισκόταν στην τελετή για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στις ΗΠΑ τον Σεπτέμβριο του 2001, και μάλιστα στεκόταν δίπλα στον Ντόναλντ Τραμπ. Ξαφνικά, όμως, έκανε στροφή 180 μοιρών και αποχώρησε εσπευσμένα από την εκδήλωση. Οπως αναφέρουν μαρτυρίες, απομακρύνθηκε από το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου συνοδεία των φρουρών της και σχεδόν λιποθύμησε την ώρα που προσπαθούσε να μπει μέσα στο αυτοκίνητο.
Ενας δημοσιογράφος, δε, ο Rick Levanthal του Fox News, είπε ότι ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες του εξήγησε πως τα γόνατα της Κλίντον λύγισαν όταν πήγε να κατέβει από το πεζοδρόμιο, ενώ της έφυγε και ένα παπούτσι τη στιγμή που έμπαινε στο όχημα.
Βίντεο που κυκλοφόρησε πριν από λίγο αποτυπώνει τη στιγμή της κατάρρευσης της υποψήφιας Προέδρου των ΗΠΑ.

VIDEO

Η στιγμή της κατάρρευσης της Χίλαρι Κλίντον (VIDEO) - Σχετικό Videowatch