ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: GO BACK ΚΥΡΙΑ ΜΕΡΚΕΛ, ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΟΙ …ΤΣΙΛΙΑΔΟΡΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ Η Ν.Δ!(ΒΙΝΤΕΟ)

Γράφει ο Κ.Π.
(cavodoro2000@hotmail.com)
Χωρίς καμία αντιπολιτευτική διάθεση απέναντι στον πρωθυπουργό της χώρας αποφάσισα να κάνω μία σύντομη έρευνα τις μέρες αυτές ενόψει της ΔΕΘ για να δω αν ο Αλέξης Τσίπρας τήρησε την υποσχεσή του για τις κόκκινες γραμμές...

Την έρευνά μου διέκοψε ένα σποτ της ΝΔ, «τα 25 ψέματα του Αλέξη Τσίπρα» στη ΔΕΘ. Στη συνέχεια ακολούθησε και άλλο σπότ με το ίδιο περιεχόμενο και πιθανόν θα ακολουθήσουν και άλλα από τη ΝΔ. Εκεί στην Πειραιώς και πρώην Συγγρού, μην κουράζεστε να φτιάχνετε σποτάκια εις βάρος του ΣΥΡΙΖΑ. Το διαδίκτυο είναι γεμάτο και πολλά είναι ιδιαίτερα ελκυστικά. Από εκεί θα πάρετε πολλές ιδέες.

Στα σχεδιά μου ήταν να καταγράψω αλήθειες και ψέματα της πρώτης φοράς αριστερά. Ψάχνοντας λοιπόν δεν χρειάστηκε να κουραστώ πολύ. Το διαδίκτυο διαθέτει πολλά και μάλιστα με χιουμοριστική διάθεση για διασκέδαση και γέλιο!!!

Αντί λοιπόν να καταγράψω τα ψέματα Τσίπρα προτίμησα να τα δώσω αυθεντικά όπως τα παρουσιάζουν τα διάφορα sites από τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Δείτε και ακούστε  ένα αφιέρωμα με ατελείωτες τούμπες που προκαλούν οργή και ίλιγγο σε όποιον ακούει αυτά που λέει από ένα αριστερό «μόρφωμα» που έφτασε στην εξουσία κοροϊδεύοντας το λαό!

Ρόλο στην κοροϊδία  έχουν και οι λεγόμενοι «τσιλιαδόροι της εξουσίας» εντός, εκτός βουλής και Μαξίμου μέσα από τα ΜΜΕ. Αυτοί/ές έχουν αναλάβει εργολαβικά το έργο της πειθούς μέσα από το ψέμα και την αυταπάτη, προκαλώντας το δημόσιο αίσθημα με λαϊκίστικο και «κατινίστικο» κυνισμό!!!                                                                    

ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ https://www.youtube.com/watch?v=NpuLPEH-xag

Ο Αλέξης Τσίπρας, τη λέξη «δέσμευση» την έχει κάνει συνώνυμη με το ψέμα!         Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ και όσοι τον πίστευαν και τον πιστεύουν(αν υπάρχουν ακόμα) νόμιζαν και νομίζουν, ότι δίνουν κάποιον ταξικό αγώνα για ισότητα και χτύπημα της …διαπλοκής!

Αυτό που δεν κατάλαβαν είναι, ότι έπεσαν θύματα εξαπάτησης και «αυταπάτης» μέσω προπαγάνδας. Με φωνές συνθήματα ενθουσιασμό και τραγουδάκια δεν κυβερνάτε φίλοι(...). Δείτε όμως το δεύτερο ΒΙΝΤΕΟ με ενθουσιώδης οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ να παραληρούν μετά τη νίκη!!! Θα μπορούσαν τα ίδια πρόσωπα να βρεθούν και να μας κάνουν δηλώσεις πως νιώθουν σήμερα;                        

ΒΙΝΤΕΟ